კვებითი ღირებულება და თვისებები:
100 გრ ნატურალური კაკალი შეიცავს:
ცხიმები – 65,2 გრ;
ნახშირწყლები – 7,0 გრ;
ცილები – 15,2 გრ;
კალორიულობა – 675 კკალ.
მდიდარია E, B1, B6, B9 ვიტამინებით, სპილენძით, მანგანუმით, მაგნიუმით, ფოსფორითა და ცინკით.
გამოყენება: გამოიყენება სალათებისთვის, ძირითადი კერძებისთვის, სოუსებისა და საკონდიტრო ნაწარმისთვის. განსაკუთრებით პოპულარულია მისი გამოყენება ქართულ სამზარეულოში.
შენახვის პირობები: პროდუქტი ინახება მშრალ და გრილ, ჭარბი სინათლისა და სიცხისგან დაცულ ადგილას.