სოდა საკვები

1.00 

სოდა აქტიურად გამოიყენება კულინარიაში, კერძოდ საკონდიტრო მიმართულებით.

შენახვის პირობები: პროდუქტი ინახება მშრალ და გრილ, ჭარბი სინათლისა და სიცხისგან დაცულ ადგილას

0,5 კგ.
1 kg 1 კგ.
5 kg 5 კგ.
აღწერა

სოდა კულინარიაში ფართო გამოიყენება აქვს. ძმართან კომბინაციაში გამოიყენება ცომის ასაფუებლად, გარდა ამისა პოპულარულია ყელის სამკურნალო სავლების მომზადება.

შემადგენლობა და თვისებები:
100 გრ ნატურალური სოდა შეიცავს:
ცხიმები – 0,0 გრ;
ნახშირწყლები – 0,0 გრ;
ცილები – 0,0 გრ;
კალორიულობა – 55 კკალ.

დამატებითი ინფორმაცია
აირჩიეთ წონა

,

,

,

არტიკული: არ არის კატეგორია: