კვებითი ღირებულება და თვისებები:
100 გრ ნატურალური ლობიო ლაპატა შეიცავს:
ცხიმები – 0,5 გრ;
ნახშირწყლები – 16,9 გრ;
ცილები – 7,0 გრ;
კალორიულობა – 100 კკალ.
A, C, E, K და PP ვიტამინები, გოგირდი, კალიუმი, მაგნიუმი, კალციუმი, ფოსფორი, რკინა და ამინომჟავები.
გამოყენება: ლობიოსგან მზადდება როგორც ძირითადი კერძები, ასევე გამოიყენება გარნირებსა და სალათებში.
შენახვის პირობები: პროდუქტი ინახება მშრალ და გრილ, ჭარბი სინათლისა და სიცხისგან დაცულ ადგილას.