ქლიავის ტყლაპი

2.50 

ქართული, ნატურალური და საერთაშორისო სტანდარტებით წარმოებული უმაღლესი ხარისხის ტყლაპი.

აღწერა

კვებითი ღირებულება და თვისებები:
100 გრ ქლიავის ტყლაპი შეიცავს:
ცხიმები – 0,0 გრ;
ნახშირწყლები – 87,7 გრ;
ცილები – 0,0 გრ;
შაქარი  -69,4 გრ;
კალორიულობა – 350,8 კკალ.

გამოყენება: შეგიძლიათ გამოიყენოთ როგორც პირდაპირ ტკბილეულის სახით.

შენახვის პირობები: პროდუქტი ინახება მშრალ და გრილ, ჭარბი სინათლისა და სიცხისგან დაცულ ადგილას.